top of page
Zoeken
  • Roberte Nivelle

Jin Shin Jyutsu en borstkanker


Naar aanleiding van mijn voorbereiding op het weekend Jin Shin Jyutsu en borstongemakken van 10 en 11 december 2016, wil ik via deze weg al enkele zelfhulptoepassingen toelichten.

Als onze energetische trajecten kunnen functioneren zonder enige blokkades en als de energie in onze energetische trajecten vrijelijk kan stromen, dan ervaren we harmonie zowel binnen als buiten ons lichaam. Emotionele of fysieke littekens / belaste spieren / verhoogd vetpercentage in onze cellen / emoties / ... veroorzaken blokkades in onze energetische trajecten. We krijgen dan een overlading aan de ene kant van de blokkade en tekorten aan de andere kant. Vergelijkbaar met een rivier kan de stroom van het leven ons "landschap" - het lichaam - niet meer voeden, herstellen en bouwen zoals het bedoeld is.

Het zijn de overladingen die de meeste ongemakken veroorzaken. Vandaar dat het belangrijk is, dat we in eerste instantie "vluchtroutes" gaan uitstippelen voor de energetische overlading.

De zelfhulp die u op deze foto ziet helpt overtollige energie uit borst en borstkas naar de armen en de benen. Neem met de ene hand de bovenarm vast (ga hier op zoek naar gevoelige plekken) en met de andere hand binnenkant bovenbeen (ga eveneens op zoek naar gevoelige plekken). Doe deze oefening een 20-tal minuutjes per dag en pas beide kanten toe.

638 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page